3 játék szilveszterre, melytől jobb lesz a párkapcsolatod

Blog, ,

Az év utolsó napját sokféleképpen lehet megünnepelni: bulizással, kirándulással, tűzijátékozással, sorozatmaratonnal és persze a párunkkal. Ha nem tudjátok, hogyan töltsétek el ezt az estét – persze mindenkinek van rá kb. 20 ötlete –, akkor álljon itt három olyan játék, amelytől más lesz ez a szilveszter, mint a többi.

Játszani a legtöbb ember szeret, és amíg játszani tudunk, nagy baj nem lehet. A gyermeki oldalunk felébresztése sokszor rádöbbenthet arra, hogy milyen ritkán kapcsolódunk ki, és élvezzük önfeledten az életet. Ráadásul, hogy a másikkal tesszük ezt, plusz élmény- és energiaforrás. Mikor játsszottál már egy jót a pároddal? Most itt a remek lehetőség erre! És ha azon gondolkodsz, hogy miért pont a pároddal töltsd a szilvesztert és az újévet, olvasd el ezt a cikket, mert segít új szempontból ránézni a párkapcsolatodra.

Álljon itt néhány szempont, amit érdemes szem előtt tartani

  • A játékokat szánd a párodnak meglepetésként! Van, akinek a meglepetés a szeretetnyelve, de akinek nem, azt biztosítsd afelől, hogy élvezni fogja, de persze, csinálhattok mást is. És hogy együtt játszotok, tehát egymáson is és együtt is fogtok nevetni. 🙂
  • A kérdéseket nyugodtan értelmezzétek úgy, ahogy szeretnétek!
  • Nemcsak megválaszolhatjátok, hanem beszélgethettek is a kérdésekről!

Kérdések az üvegben

  • 20 kérdés van egy lapcsíkokra felírva egy dunsztos üvegben.
  • Felváltva húzzatok belőle, és akár mindketten megválaszolhatjátok, nemcsak az, aki húzta.
  • Első változat: akár egymásnak is feltehetitek a kérdéseket!
  • Második változat: E/1-ben is feltehetitek a másiknak a kérdéseket, így látjátok azt is, mennyi figyelmet tudtatok egymásnak szentelni az elmúlt évben! (pl. Melyik zenét hallgattam a legtöbbször?)

A kérdéseket innen töltheted le.

Keresd a gondolatot!

Ez egy igazi kihívás azoknak, akik szeretnek nyomozni! Írj egy papírra egy párodnak szóló szívhez szóló gondolatot vagy idézetet, vágd három részre, és rejtsd el a nappaliban. A párod feladata, hogy megkeresse a darabokat. Segíthetsz neki a hideg-meleg-forró utasításokkal. Aztán persze kölcsönkenyér visszajár! 😀 😀

Azt köszönöm neked…

Ez a harmadik nem igazán játék, inkább egy szertartás, amelyet akár minden héten megcsinálhattok. Ezt akkor jó csinálni, ha már senki nincs körülöttetek.

  • Gyújtsatok egy gyertyát.
  • Kapcsoljátok le a villanyt, és üljetek a gyertya mellé.
  • Ezután felváltva mondjátok el egymásnak, hogy mit köszöntök meg egymásnak ebben a nagyon fura évben.
  • Addig folytassátok, amíg van mit megköszönnötök egymásnak.

Ha már elfogyott, akkor élvezzétek a csöndet, amely ezután az este veletek marad.

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Tartsuk a kapcsolatot!

Szeretnélek tájékoztatni a legfrissebb hírekről és ajánlatokról

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.

Olvasd el ezeket is!